fbpx

Nak Belajar Beli RUMAH Yang Betul?

Agar tak tersilap beli rumah, dapat Cashback atau Diskaun sehingga 50% malah boleh disewakan.

Teruskan baca & daftar

Marimari Logo

Sebelum tu…

Bolehkah Saya Tau, Adakah Awak

Baiklah… Saya akan kongsikan cara untuk awak semua boleh belajar URUS SEMUA DI ATAS tu, dan juga ajar STRATEGI beli rumah sehingga mendapat diskaun 50%, atau cara untuk dapat CASHBACK sehingga RM100k  untuk  awak setelkan hutang jahat. Lepas tu boleh naikkan income serta simpanan. 

KRISIS KESIHATAN

KRISIS EKONOMI

KRISIS POLITIK

Sekarang, awak dah tau nak buat apa dengan KOMITMEN dan HUTANG yang awak ada sekarang samada nak beli rumah untuk pelaburan atau rumah pertama.

DAFTAR PERCUMA WEBINAR LIVE MALAM AHAD / 1 Ogos 2021 / 9 malam

"SAYA AKAN BERIKAN STRATEGI APA ANDA BOLEH BUAT untuk hadapi semua KRISIS 2021 ini sekarang."

Tempat adalah terhad. Anda akan menerima link akses untuk PRIVATE WEBINAR (VIA INVITATION ONLY) bersama Faizul Ridzuan

Daftar Sekarang Dan Anda Akan Dapat

Dipercayai oleh lebih 40,000 peserta yang mula belajar secara PERCUMA dan 9000 Client VIP

0
Peserta Belajar Hartanah Bersama Saya

"Saya berjaya mendapatkan 23 hartanah pertama pada umur 30 tahun"

"Dan saya dah bantu ramai orang luar beli rumah dan buat duit dengan lebih 10-15 biji rumah"

Siapa Faizul Ridzuan

Saya Faizul Ridzuan, seorang pelabur hartanah yang berpengalaman selama 15 tahun dalam industri pelaburan hartanah di Malaysia. Pada tahun 2005, saya berjaya membeli hartanah pertama saya tanpa modal dengan gaji RM2,000 sebagai pekerja biasa. Sebelum berusia 30 tahun saya telah memiliki 23 buah hartanah. Sehingga hari ini, saya telah memiliki lebih dari 60 buah hartanah di Malaysia.

Ini adalah buku pertama yang saya tulis pada tahun 2012 dan kini masih lagi berada di pasaran.

Dalam buku ini saya kongsikan bagaimana saya membeli 23 buah hartanah sebelum berusia 30 tahun tanpa modal.

Saya hanya pemuda yang berasal dari keluarga biasa dan bukan mewarisi kekayaan dari sesiapa. Saya buktikan orang biasa juga boleh berjaya dalam pelaburan hartanah dengan ilmu & strategi yang betul.

Saya pernah dijemput untuk memberikan ceramah berkaitan hartanah di syarikat korporat seperti Petronas, TNB, Shell dan juga bersama pemaju seperti Sunway, SP Setia dan Country Garden.

Melalui syarikat saya FAR Capital Sdn. Bhd., hampir 5,000 klien telah berjaya memiliki hartanah yang menjana keuntungan cashflow positif walaupun pada waktu krisis ekonomi.

Bagaimana saya lakukan?

Rahsianya adalah ilmu dan strategi yang betul. Ramai orang terperangkap dalam game hartanah kerana tidak mempunyai ilmu yang cukup dan strategi yang terbukti berkesan sebelum terjun ke dalam bidang pelaburan hartanah. Akibatnya, terpaksa menanggung hutang atau terpaksa sewakan pada harga jauh lebih rendah dari bayaran bulanan (negative cashflow).

Dan saya dalam misi nak bantu ramai lagi orang seperti anda untuk buat duit dengan rumah dan bukan beli sahaja.

Anda terpaksa CANCEL kan rumah yang anda dah tersalah booking bila anda tahu rahsia ni.

Beli rumah hingga 100k lebih murah bila anda tahu ciri-ciri rumah yang betul untuk pelaburan.

7 KRITERIA TERBAIK yang saya selalu pegang untuk beli hartanah dan buat duit dengan hartanah

Misi saya 2021 sekarang untuk bantu anda untuk berjaya beli rumah dan jadikan mesin income dengan rumah serta bayar hutang

Izinkan saya bantu anda sekarang. Join sesi FREE LIVE WEBINAR saya. Dan adakah anda sekarang ada masalah seperti

Nak langsaikan hutang untuk beli banyak lagi rumah

Rumah dah ada lebih 2 tapi tak tahu nak beli lagi macam mana

Nak beli rumah tapi tak tahu nak beli katmana?

Nak dapat cashback untuk beli lagi rumah dan langsaikan hutang

Nak ada income jual rumah sendiri hingga 6 angka 1 biji

Loan tak lepas walaupun ada banyak duit dalam simpanan, sedangkan orang lain takda simpanan pun boleh beli banyak rumah?

Nak ada rumah dan penyewa lepas siap je rumah?

Nak Beli Rumah Pelaburan Yang Betul?

Dah berumur dan bank tak bagi loan atau masih muda yang bank tak pandang untuk bagi loan bank?

Anda Nak Jadi Seperti Mereka Dan Ramai Lagi?

Dr Adam, hadiahkan 2 biji rumah Studio Unit baru dan buat komisyen Rm100k dalam tempoh 3 bulan.

Doktor Irfan daripada 2 biji property kepada 23 biji dengan gaya pro dan masih bekerja.

Paklong Syafiq, berjaya bantu lebih 200 orang dan jana lebih 100k dalam masa kurang 1 bulan. Dan Beli Property 3 Unit Grade A dan B untuk pelaburan.

Tuan Ikhwan. Engineer muda ini datang jumpa saya 2016 dan buat keputusan untuk belajar. Waktu tu beliau hanya ada cashflow tak sampai seribu dan kini hingga 4 angka.

Tuan AKD, Beliau ni kerja kerajaan, asal dari Kulim, dan bukan pegawai JUSA. Kini ada 10 Condo dengan cashflow yang betul.

Tuan Syahriman, dengan LTV 70% boleh beli rumah dengan cashback hingga 100k.

Bila anda beli rumah yang betul, anda dapat positive cashflow setiap bulan.

Tuan Wan, tukar kereta Axia ke Mercedes secara PERCUMA dalam tempoh kurang 5 bulan jana pendapatan

Terus beli 3 biji rumah bila anda jelas rumah yang betul untuk pelaburan.

Dr Tarmizi, Bekerja sebagai doktor dan ditempatkan kepulauan borneo banyak mengajar abam tentang erti kehidupan, persahabatan, perkahwinan, kekeluargaan dan kewangan. Berjaya setelkan hutang jahat Rm350k dalam kurang 12 bulan

Dr Syed Khalid, FROM RM9,000 TO RM4,000. Happiness is when your clients monthly commitment went from RM9,000 per month before becoming a client to now just RM4,000. Means he gets to save additional RM5,000 per month now. Alhamdulillah

Dan ramai lagi yang dah berjaya beli rumah Grade A dan B yang betul untuk pelaburan dan jana income serta setelkan hutang kurang 12 bulan.

Jangan tunggu lagi, walau berapa pun umur anda kerana inilah masanya, anda akan lalui zaman PROPERTY BULLRUN 2026

Apa itu PROPERTY BULLRUN?

Property BULL RUN adalah dimana apabila ekonomi pulih daripada krisis sekarang, harga rumah akan melonjak naik daripada sekaran. Jika kita lihat kehadiran Vaksin sudah mula kembalikan sedikit demi sedikit proses penjanaan ekonomi.

Krisis seperti ini pernah berlaku semasa tahun 2009, saya berjaya buat sehingga 7 angka hartanah saya kerana berlakunya property bullrun.

Dari pengalaman tersebut, saya dapati ada 4 tanda sebelum berlakunya property bullrun, dan pada tahun ini semua tanda-tanda tersebut telah pun berlaku.

Jadi, kita hanya menunggu masa sahaja berlakunya property bullrun. Persoalannya…

Adakah anda hanya ingin melihat sahaja peluang  berlalu pergi atau anda akan bersiap sedia dari sekarang menyertai bullrun?

Success Story dan Sharing Story FAR CAPITAL Client

DAFTAR SEKARANG SESI LIVE WEBINAR ZOOM bersama saya 9.00 MALAM, hari AHAD

Tempat Terhad Belajar FREE WEBINAR Bagaimana Anda Boleh.. "TERUSKAN HIDUP"
atau
"IN SURVIVING MODE 2021" Akan Berlangsung
Pada MALAM AHAD ( 1 Ogos )
jam 9.00 Malam

Daftar Sekarang

Sekiranya anda ada sebarang soalan, boleh hubungi saya melalui whatsapp yang disediakan. Boleh tekan di butang whatsapp di sebelah kanan website.